Relex is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke wellnessconcepten. Denk maar aan zwembaden, sauna's, stoomcabines, whirlpools,... Ze zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en vertaald deze in prachtige projecten. Door hun professionaliteit, kwaliteit, ervaring en originaliteit kan jij jouw zaak onderscheiden van de zovele wellnesscentra.

Wil jij dat rustgevoel creëeren voor jouw klanten en hen de drukke maatschappij even doen ontvluchten of gewoon gezellig thuis genieten van jouw eigen wellnessmoment? Relex ontvangt zowel professionals als particulieren graag met open armen! 

 

ONTDEK RELEX

 

Niet overtuigd of nog steeds aan het twijfelen? Bezoek het eindeloze gamma van Relex in hun showroom van 450m² en beleef het wellnessgevoel zelf in hun compleet nieuwe Experience Center. Met een professionele én persoonlijke aanpak ontdekt u er de tal van mogelijkheden en afwerkingen. Ervaar zelf en laat je inspireren! U kan de showroom bezoeken van maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12u en van 13 tot 17u. Daarnaast bent u steeds welkom na het maken van een afspraak.