BALNEO

Balneotherapie is terug van weggeweest! Het biedt vier soorten wellness tegelijk: kleurrijke lichttherapie, water- en luchtmassage, geluidsgolfmassage en aromatherapie. Het bad is erg hygiënisch doordat het water na elke bader leeg wordt gelopen en opnieuw gevuld wordt bij elke nieuwe bader. Contacteer ons voor prijzen en meer info!

Steeds te bezichtigen op afspraak.


California Twin

 

Welzijn voor twee.
De California Twin Hydroxeur whirlpool biedt plaats aan twee personen. Het biedt vier soorten wellness tegelijk: kleurrijke lichttherapie, water- en luchtmassage, geluidsgolfmassage en aromatherapie.

INTENSIEVE BUBBLYMASSAGE.
Masseert twee baders met 120 water- en luchtjets. Kleurrijke lichtstralen vullen het water en zorgen voor een aangename sfeer. Het Hydroxeur®-principe biedt de perfecte behandeling, van geurige aromatherapie tot thalassotherapie.

REEKS TOEPASSINGEN
Ideaal voor commercieel gebruik in spa's en spa suites, maar ook voor privégebruik in luxe huizen. Door zijn eenvoudige bediening ook geschikt voor hotelsuites.

GELUIDSGOLFMASSAGE
Naast de standaard massagefuncties, verwent de California Twin je met een geluidsgolfmassage. Het bad fungeert als een luidspreker, masseert je met geluidsgolven en laat je luisteren naar en voelen van de ontspannende muziek.

ONTWERP
De California Twin kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw badkamer, een hotelspa of een wellnesscentrum: het bad kan in een bestaande structuur worden ingebouwd of geheel of gedeeltelijk worden betegeld. Een bijzonder aantrekkelijk effect kan ook worden bereikt met de indirecte verlichting op de bekleding

 

Specificaties:

- 120 jets over 4 zones

- 330 liter

- 220V

- witte bekleding

- 4 LED's 

- geluidstherapie

- automatische vulling

 

Opties:

- rek om het bad in te bouwen

- indirect licht bekleding

- glastunnel oliedispersie

- RAL kleurbekleding

- bluetooth connectie

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1kg

- Adisan 4kg


Rendez-vous

 

Geniet met z'n tweetjes
Onze Hydroxeur kuipen zijn uniek wereldwijd. In de rendez-vous is er ruimte voor twee personen en zitten tegenover elkaar. De badkamer biedt vier vormen van wellness: kleurenlichttherapie, water- en luchtmassage, geluidsgolfmassage en aromatherapie.

Perfectie tot in het kleinste detail
Met een druk op de knop vult het rendez-vous zich tot precies het juiste niveau. Altijd op de gewenste temperatuur dankzij de ingebouwde thermostaat. Met de twee bedieningselementen zijn de functies eenvoudig vanuit elke stoel te bedienen. Als er bijzonder korte vultijden nodig zijn, zorgt een extra thermostaat voor een nog snellere vulling.
Dankzij het Hydroxeur-principe wordt de lucht rechtstreeks in de watervoerende kanalen geïnjecteerd. Alle lucht- en watersproeiers worden door een kanalensysteem geleid. Op deze manier kunnen reinigings- en ontsmettingsmiddelen op moeilijk toegankelijke plaatsen komen. Desgewenst doet het desinfectieprogramma dit voor u.

TOEPASSING
Het rendez-vous verwent u in wellnesscentra, spasuites of in de privé-ontspanningsoase en biedt een zeer ongebruikelijke badervaring.
Door het hoge gebruiksgemak ook bij uitstek geschikt voor hotelsuites. Van geurige aromatherapie tot thalassobehandelingen tot massages en ontspanningsbaden.

INTENSIEVE PRIMMASSAGE
Het rendez-vous masseert twee badgasten met 120 water- en luchtjets. De fijnste wervelende lucht- en waterwhirlpools van het surfbad brengen ontspanning, recreatie en nieuwe kracht. Dankzij het Hydroxeur-principe wordt de lucht met een onvergelijkbare intensiteit gemengd en minutenlang in het water bewaard (champagne-effect).

GELUIDSGOLFMASSAGE
Dompel jezelf onder in een wereld van geluid. Of het nu rock, pop, klassieke of bijzondere ontspanningsmuziek is, het geluid is kristalhelder. De badkuip dient als een gezond lichaam en geeft de trillingen door aan de baders. De muziek wordt met een onvoorstelbare intensiteit waargenomen - door het oor en door het lichaam.

KLEUR LICHT
De flikkervrije en spectraal zuivere onderwaterverlichting van de geïntegreerde krachtige kleurstralers kleurt het badwater met sfeervolle regenboogkleuren. Dit gekleurde licht heeft een regenererende en revitaliserende werking. Het licht is ook in te stellen op een kleur naar keuze.

ONTWERP
De rendez-vous wordt geleverd met een speciaal tegelframe, dat ter plaatse kan worden aangepast en bijv. is bekleed met tegels of hout. Het ligbad voor stellen kan individueel worden ontworpen en perfect worden geïntegreerd in de kamers van de badkamer thuis of in de wellnessruimte van een hotel of een recreatiecentrum.

Specificaties:

- 120 jetsover 4 zones

- 440 liter

- 220V

- witte bekleding

- 4 LED's 

- geluidstherapie

- automatische vulling

- rek om in te bouwen

 

Opties:

- bluetooth connectie

- glastunnel oliedispersie

- RAL kleurbekleding

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1kg

- Adisan 4kg


Vis à Vis 1000

 

Het geluid in het lichaam voelen.
Dompel jezelf onder in de wereld van geluid. Begeleid door sfeervol licht, ademt u heerlijke aroma's in. De Vis à vis biedt de unieke combinatie van verschillende vitaliserende energieën.

Geluidsgolven en gekleurd licht zorgen voor een zeer effectieve micromassage van alle cellen, organen en lichaamsdelen. De geest wordt ook op een positieve manier beïnvloed. Het gehele sensorische en motorische systeem van de badende persoon wordt aanzienlijk geactiveerd.

In de Vis à vis kunnen één of twee personen genieten van het bad, terwijl de SoleMio alleen voor alleenstaanden is.

GELUIDSGOLFMASSAGE
Of het nu rock, pop, klassieke of bijzondere relaxmuziek is, het geluid is kristalhelder.

De kuip dient als het gezonde lichaam en zendt de geluidsgolven naar de badende persoon. Op deze manier kan de muziek met een onvoorstelbare intensiteit worden waargenomen - via het oor en in elke vezel van het lichaam. Je kunt Beethoven echt voelen!

KLEUR LICHT
Het wateroppervlak straalt in sfeervolle regenboogkleuren - dankzij het flikkervrije en pure spectrale licht van de onderwaterverlichting, dat wordt gecreëerd door de geïntegreerde krachtige kleurenbeamers. Dit kleurlicht heeft een regenererende en revitaliserende werking. U kunt ook de lichtfunctie aanpassen om uw favoriete kleur vast te leggen. Het belang van licht wordt duidelijk door na te denken over het fenomeen winterdepressie en lentegevoelens

AROMA THERAPIE & OLIEVERDELERBAD
Als je de juiste geuradditieven aanbrengt, kan baden een waar feest voor de zintuigen worden. De oliedispersiedouche kan hoogwaardige olie in de vorm van ultrafijne druppeltjes in het zwemwater binden, zodat deze perfect door de huid kan worden opgenomen. Voor een zachte huid als zijde en fluweel.

 

Specificaties:

- witte bekleding

- 190 liter

- 220V

- LED's in het bad

- geluidstherapie

- automatische vulling

 

Opties:

- 80 massagejets

- glastunnel oliedispersie

- RAL kleurbekleding

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1kg

- Adisan 4kg


YIN-YANG duo

 

VOEL HET GELUID IN JE LICHAAM
Tijd met onze partner wordt steeds kostbaarder. Er is dus veel vraag naar paarbehandelingen - de neiging neemt heel duidelijk toe. Maar niet alleen koppels, maar ook goede vrienden, of een moeder en dochter kunnen deze aangename tijd samen doorbrengen. Voor dit doel is Yin Yang de optimale kuip.

Yin Yang paarbadkuip ontving een prijs op de "GOLDEN WAVE 2013"
Er verschijnen veel nieuwe producten op de markt - slechts een paar ervan verrijken het duurzaam. Daarom reikt het "Schwimmbad & Sauna", Europa's grootste Pool & Spa-tijdschrift, de "GOLDEN WAVE" -prijs uit voor baanbrekende ontwikkelingen. Het Yin Yang koppelbad van Trautwein ontving een prijs tijdens de prijsuitreiking in de categorie "Whirlpool & Swim spas".

GELUIDSGOLFMASSAGE EN KLEURLICHT
Een bijzonder diepgaande welzijnservaring wordt gecreëerd door de geïntegreerde geluidsgolfmassage. De gasten baden direct in de luidspreker, genieten van de uitstekende geluidskwaliteit en voelen de muzikale trillingen in elke vezel van hun lichaam. Regenererend kleurlicht in alle regenboogkleuren omhult het lichaam van de bader.

INTENSE BUBBELMASSAGE
De Yin Yang zorgt voor een massage voor twee gasten met 120 water- en luchtsproeiers tegelijk. De meest fijn wervelende lucht- en waterwervelingen van het golfbad zorgen voor ontspanning, herstel en nieuwe kracht. Met het Hydroxeur-principe wordt de lucht onvergelijkbaar intens gemengd en minutenlang in het water bewaard (champagne-effect).

ONTWERP
Het Yin Yang koppelbad wordt geleverd met een speciaal betegeld frame, dat ter plaatse kan worden aangepast en kan worden bekleed met bijvoorbeeld keramiek of hout. Daarom kan het koppelbad individueel worden opgesteld en perfect worden aangepast aan de gebouwen in de wellnessruimte.

WELLNESS VAN HET PAAR
Dit nieuwe bad biedt de mogelijkheid om samen, maar toch apart, te baden. De vorm van de kuip doet denken aan het Chinese symbool Yin en Yang, dat de constante verandering van de tegenstellingen uitdrukt. De kuiprand wordt in het midden naar beneden getrokken zodat de gemeenschappelijke badervaring kan worden geïntensiveerd.

SAMEN, MAAR INDIVIDUEEL
Elke bader heeft zijn eigen zwemwater. Temperatuur, badadditieven en de kleur van het licht kunnen individueel worden gekozen. Qua hygiëne is de scheiding van het zwemwater een optimale oplossing. Als één persoon een bad boekt, is slechts de helft van de hoeveelheid water nodig.

VEILIGHEID
In openbare ruimtes moet belang worden gehecht aan veiligheid. Optioneel zijn twee kuipgrepen verkrijgbaar, die voor extra veiligheid zorgen. De in de kuip gegoten kuipverkorters zorgen ervoor dat kleinere personen kunnen genieten van een ontspannend bad zonder zich zorgen te hoeven maken over veiligheid. Grotere badgasten zullen de royale diepte van het bad zeker waarderen!

HYGIËNISCH GLADDE OPPERVLAKKEN
Vier geïntegreerde hoogwaardige kleurvlekken per kuiplichaam, creëren een sfeervol kleurlicht - het is mogelijk om overal op het water afwisselende regenboogkleuren te hebben. De gekleurde lichtspots zijn hygiënisch glad en naadloos in de kuipromp verwerkt. De goedgekeurde koppelbak - gemaakt uit één voegloos stuk met twee badkuipen - voldoet aan alle hygiënische eisen.

 

Specificaties:

- 2x 220 liter

- 220V

- witte bekleding

- rek om in te bouwen

- 2x 4 LED's in baden

- geluidstherapie

- automatische vulling

 

Opties:

- dubbele massages modeule ( 120 jets)

- bluetooth connectie

- 2 paar armsteunen

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1kg

- Adisan 4kg


Royal 600

 

Voor degenen die de fijnere dingen van het leven prefereren, biedt Trautwein de Royal 600, Florida 300 en California 100 whirpools. Voor ons gaat wellness van topkwaliteit niet alleen over gezonde voordelen, maar ook over technologische kenmerken van de hoogste kwaliteit.

 

Specificaties:

- 252 jets over 8 zones

- 220 liter

- 3x380V

- witte bekleding

- automatische vulling

- 80 LED's in het bad

- LED buitenlicht

 

Opties: 

- massage darm met buikstuk

- rek om bad in te bouwen

- glastunnel oliedispersie

- noodstop

- waterdichte luidsprekers

- bamboe bekleding

- inox bekleding

- RAL kleurbekleding

- instaptrapje extra

- bluetooth connectie

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1 kg

- Adisan 4kg


Florida 300

 

Voor degenen die de fijnere dingen van het leven prefereren, biedt Trautwein de Royal 600, Florida 300 en California 100 whirlpools. Voor ons gaat wellness van topkwaliteit niet alleen over gezonde voordelen, maar ook over technologische kenmerken van de hoogste kwaliteit.

 

Specificaties:

- 144 jets over 5 zones

- 220 liter

- 220V

- witte bekleding

- automatische vulling

 

Opties:

- indirect LED licht buitenbekleding

- 28 jets extra

- automatisch spoelprogramma

- rek om bad in te bouwen

- glastunnel oliedispersie

- noodstop

- waterdichte luidsprekers

- bamboe bekleding

- inox bekleding

- RAL kleurbekleding

- instaptrapje extra

- bluetooth connectie


California 100 / Diane

 

Voor degenen die de fijnere dingen van het leven prefereren, biedt Trautwein de Royal 600, Florida 300 en California 100 whirlpools. Voor ons gaat wellness van topkwaliteit niet alleen over gezonde voordelen, maar ook over technologische kenmerken van de hoogste kwaliteit.

 

Specificaties:

- 60 jets 

- 220 liter

- 220V

- witte bekleding

- geluidstherapie

- 2 LED's in bad

- geen LED mogelijk in Diane

 

Opties:

- waterdichte luidsprekers

- rek om bad in te bouwen 

- glastunnel oliedispersie

- noodstop

- RAL kleurbekleding

- instaptrapje extra

 

Onderhoudsproducten:

- Bayromed 1kg

- Adisan 4kg