POOLS

De zwembaden van onze partner combineren de knowhow met een sublieme esthetiek, geavanceerde en geautomatiseerde technieken. Zodat u steeds zeker bent van het resultaat en van superieure kwaliteit met onberispelijke hygiëne. Zo bouwen wij zwembaden uit beton of Polystone, zwembaden die eindigen in glas, met kleurenverlichting en met onderwatermuziek voor extra sfeer, met beweegbare bodems en veel, veel meer. Tegels, mozaïek, folie vinyl,.. wij kunnen het!

Wilt u een zwembad op maat kopen? Vraag naar alle mogelijkheden en afwerkingen!

De baden voor professionele wellnesscentra zijn Vlarem II conform! .


1. OVERLOOPZWEMBADEN

Bij een overloopzwembad krijgt u een spiegeleffect dat een esthetische meerwaarde biedt aan uw tuin of terras.

Bij zowel een overloop- als een onderloop zwembad is niet enkel het visuele aspect uitmuntend, maar ook de waterdoorstroming is sneller dan bij andere types zwembaden.

Zo hebt u gegarandeerd de beste waterkwaliteit. 

Verkrijgbaar in heel veel verschillende afwerkingen.


2. ONDERLOOPZWEMBADEN

Voor liefhebbers van een strak design is een onderloop zwembad een aanrader. Doordat het water net onder de boordsteen wegloopt, kan uw terras doorlopen tot aan het water.

Het wateroppervlak bevindt zich maximaal 5cm onder de boordstenen. Bij zowel een overloop- als een onderloop zwembad is niet enkel het visuele aspect uitmuntend, maar ook de waterdoorstroming is sneller dan bij andere types zwembaden.

Zo hebt u gegarandeerd de beste waterkwaliteit.


3. SKIMMERZWEMBADEN

Afhankelijk van het type skimmer dat wordt gekozen, ligt bij skimmer zwembaden de waterlijn tot 15cm lager dan de boordstenen. Dit is het meest eenvoudige en economische concept. Voor dit soort zwembaden is geen buffertank nodig.


4. POLYSTONE ZWEMBAD

De bijzonder strak uitziende Polystone zwembaden worden in één stuk gemaakt en verankerd in en op beton. U kiest voor een skimmer-, overloop- of onderloop zwembad op maat, helemaal volgens uw wensen.


5. CITYPOOLS

Ook wie een kleine tuin heeft, of alleen een terras, heeft recht op onvergetelijk plezier met de hele familie. Een city pool of klein stadszwembad tovert uw tuintje of terras om tot een plaats waar u heerlijk kan genieten en waar water en ontspanning centraal staan.